Pierce Leadership Academy - Φόρμα ΕγγραφήςΓια την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση των αιτήσεων εγγραφής στο Pierce Leadership Academy, ο Γονέας/Κηδεμόνας 1 – Διαχειριστής της Αίτησης παρακαλείται να συμπληρώσει όλα τα πεδία της αίτησης και κάθε απαραίτητο έντυπο κατόπιν συνεννόησης με τον Γονέα/Κηδεμόνα 2. Με την υποβολή της παρούσας αίτησης εγγραφής, θα σταλεί email με συνημμένο αντίγραφο της υποβληθείσας αίτησης στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των Γονέων/Κηδεμόνων. Για περαιτέρω πληροφορίες και τυχόν αλλαγές επιλογών που γίνονται κατά την εγγραφή, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με email στη διεύθυνση ilampropoulou@acg.edu.


Στοιχεία Γονέα/Κηδεμόνα 1 - Διαχειριστή Πλατφόρμας

Στοιχεία Γονέα/Κηδεμόνα 2
Κόστος Συμμετοχής: 1.200€

Τα δίδακτρα για τους μαθητές που παρακολουθούν το ημερήσιο πρόγραμμα, 09.00-17.00 του Pierce Leadership Academy ανέρχονται στα € 1.200 και περιλαμβάνουν:
 • Μαθήματα, εργαστήρια, υλικά
 • Δεκατιανό
 • Μεσημεριανό
 • Ημερήσιες Εκπαιδευτικές Εκδρομές
 • Ημερήσια Εκδρομή εντός ή εκτός Αττικής
 • Μεταφορά με πούλμαν στις Εκπαιδευτικές Εκδρομές

Επιλογή Λεωφορείου
Δηλώνω ότι ο παραπάνω μαθητής/τρια θα χρησιμοποιεί το σχολικό λεωφορείο:

Οι διαδρομές πραγματοποιούνται κατόπιν ελάχιστου αριθμού αιτήσεων. Η επικοινωνία με τους γονείς θα γίνεται μέσω e-mail ή κινητού τηλεφώνου.

Το ακριβές σημείο επιβίβασης/αποβίβασης των παιδιών θα ορίζεται κατόπιν συνεννόησης μεταξύ του υπεύθυνου μεταφοράς, των γονέων και της εταιρείας.

Το Σχολείο έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τα δρομολόγια, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Σε περίπτωση αλλαγής στη Χρήση Σχολικού που έχετε επιλέξει, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο email ilampropoulou@acg.edu ή στο τηλέφωνο 210 6009800 ext. 1375ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ PIERCE

Η πληρωμή των διδάκτρων και λοιπών παροχών γίνεται με τη χρήση κωδικού πληρωμής RF και μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους:

 1. Σε όλες τις ελληνικές τράπεζες που συμμετέχουν στο δίκτυο ΔΙΑΣ, επιλέγοντας στο μενού των πληρωμών είτε την ενιαία συναλλαγή πληρωμής, είτε στην ενότητα των εκπαιδευτικών οργανισμών την πληρωμή “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-RF“.
 2. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, στο Ταμείο του Κολλεγίου.
 3. Με κατάθεση στο Ταμείο του Κολλεγίου προσωπικής ή τραπεζικής επιταγής.

Η πολιτική του Κολλεγίου είναι να μη δέχεται μετρητά.

Το Ταμείο του Κολλεγίου παραμένει ανοικτό από τις 8:30 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα.
Δηλώνω οτι ο εν λόγω μαθητής θα στεγαστεί στις εστίες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Κόστος Συμμετοχής: 3.950€

Τα δίδακτρα για τους μαθητές που μένουν στις εστίες μας ανέρχονται στα € 3.950 και περιλαμβάνουν:
 • Μαθήματα, εργαστήρια, υλικά
 • 4 γεύματα την ημέρα (Πρωινό, Δεκατιανό, Μεσημεριανό, Βραδινό)
 • Ημερήσιες Δραστηριότητες & Εκπαιδευτικές Εκδρομές
 • Ημερήσια Εκδρομή σε ένα ελληνικό νησί (ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δραστηριότητες, γεύματα)
 • Διαμονή σε εστία με 24ωρη επίβλεψη από συνοδούς
 • Wi-Fi στα δωμάτια
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης και έκθεση προόδου μαθητή
 • Πρόσβαση σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες
 • Απογευματινό πρόγραμμα με ποικίλες, διασκεδαστικές δραστηριότητες
 • Δραστηριότητες Σαββατοκύριακου
 • Εισιτήρια εισόδου σε Μουσεία και Εργαστήρια
 • Μεταφορά με πούλμαν σε όλες τις Εκπαιδευτικές Εκδρομές (πρωινές και απογευματινές)
 • Δραστηριότητα Σαββατοκύριακου (Εκδρομή στο νησί της Σκύρου, διαμονή για 2 νύχτες, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, πρωινό και γεύματα, δραστηριότητες, εισιτήρια εισόδου σε μουσεία)

Αφού λάβουμε την άιτηση συμμετοχής σας στο Pierce Leadership Academy καθώς και την δήλωση ότι θα κάνετε χρήση των φοιτικών εστιών μας τότε θα λάβετε όλες τις απαραίτητες Φόρμες Συναίνεσης που θα χρειαστεί να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε πίσω μέσω email.

Τρόποι Πληρωμής:

A) Με κατάθεση στους λογαριασμούς:
 1. Εθνική Τράπεζα, Αριθμός λογαριασμού: 180/480056-74
 2. Alpha Bank, Αριθμός λογαριασμού: 436 002002 001717 (IBAN: GR89 0140 4360 4360 0200 2001 717)

 3. Για την ασφαλή ενημέρωση των πληρωμών μέσω Τραπέζης, είναι απαραίτητη η αναγραφή του 7ψήφιου κωδικού πληρωμής του μαθητή, από τον ταμία της Τράπεζας.
B) Με κατάθεση στο Ταμείο του Κολλεγίου προσωπικής ή τραπεζικής επιταγής.

Γ) Με πιστωτική κάρτα στο Ταμείο του Κολλεγίου (Visa, Mastercard, American Express, Diners)

Δ) Με ηλεκτρονική συναλλαγή στις Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές (ΑΤΜ) ή στο e-banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας ΠΛΗΡΩΜΕΣ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ/ΑΚΕ PIERCE και χρησιμοποιώντας απαραιτήτως τον 7ψήφιο κωδικό πληρωμής του μαθητή.

Ε) Με online πληρωμή στον ιστότοπο του Σχολείου (
https://www.pierce.gr/online-payment)

Η πολιτική του Σχολείου είναι να μη δέχεται μετρητά. / In accord with the School's policy, cash is not accepted.
 • Με την αίτηση συμμετοχής πρέπει να γίνει και προκαταβολή του ποσού των 500€
 • Η εξόφληση του ποσού πρέπει να γίνει μέχρι την λήξη του προγράμματος
Το Ταμείο του Σχολείου θα είναι ανοικτό από τις 08:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα.

Ενημέρωση και Συγκατάθεση για Συμμετοχή σε Δραστηριότητες και Εκδρομές

Κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων του Προγράμματος Pierce Leadership Academy, από 17/06/2024 έως 05/07/2024, οι μαθητές/μαθήτριες θα συμμετάσχουν σε ποικίλες θερινές δραστηριότητες και θα επισκεφθούν τοποθεσίες εντός και εκτός Αττικής (όπως εμφανίζονται στο αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Pierce).

Παρακαλείσθε να απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα:

Συναίνεση για συμμετοχή σε προγράμματα και εκδρομές που περιλαμβάνουν κολύμπι
Συναινώ στη συμμετοχή του παιδιού σε προγράμματα και εκδρομές που περιλαμβάνουν κολύμπι (π.χ. κατά την επίσκεψη σε παραλία, στην πισίνα του Κολλεγίου κ.λπ.).Διατροφικοί περιορισμοί και αλλεργίες
Το παιδί μου δεν έχει διατροφικούς περιορισμούς, ευαισθησίες ή αλλεργίες και επιτρέπεται να καταναλώνει οποιοδήποτε τρόφιμο, έδεσμα ή/και χυμό/αναψυκτικό που παρέχεται ή παρασκευάζεται στο Pierce Leadership Academy.Συναίνεση για την έξοδο από τις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου άνευ συνοδού μετά τη λήξη του ημερήσιου προγράμματος
Συναινώ στην αποχώρηση του παιδιού μου από τις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου μετά τη λήξη του ημερήσιου προγράμματος του PLA άνευ συνοδού. Η συναίνεση αφορά μόνο σε μαθητές/μαθήτριες που δεν έχουν δηλώσει ότι θα μεταφέρονται με τα λεωφορεία του Summer Camp κατά τη διάρκεια του Pierce Leadership Academy (από 17/06/2024 έως 05/07/2024).Έχω ενημερωθεί και αποδέχομαι ότι γιατρός/παιδίατρος θα πρέπει να υπογράψει το ιατρικό έντυπο και να βεβαιώσει ότι το παιδί μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα.Έχω ενημερωθεί ότι τα προγραμματισμένα ταξίδια και οι δραστηριότητες ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές μέχρι μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος. Το ενημερωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα μας.Έχω ενημερωθεί και αποδέχομαι ότι Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος δεν ευθύνεται για τυχόν υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες που προκύπτουν από αμέλεια, απερίσκεπτη ή ανεύθυνη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια εκδρομών και υπαίθριων δραστηριοτήτων του Pierce Leadership Academy. Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια προσωπικής περιουσίας ή αντικειμένων που οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν να φέρουν μαζί τους.

Ενημέρωση και συγκατάθεση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (εφεξής «Υπεύθυνος Επεξεργασίας» ή «Κολλέγιο») σας ενημερώνει δια του παρόντος ότι συλλέγει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει, σε ηλεκτρονική και έγχαρτη μορφή, προσωπικά δεδομένα (ιδίως τα ακόλουθα: Oνοματεπώνυμο συμμετέχοντα, Ημερομηνία γέννησης, Φύλο, Σχολείο, Διεύθυνση και τηλέφωνο οικίας συμμετέχοντα, Σημείο επιβίβασης/αποβίβασης από το λεωφορείο, Ονοματεπώνυμο κηδεμόνα, στοιχεία επικοινωνίας με τον κηδεμόνα, ΑΦΜ κηδεμόνα για την έκδοση νόμιμων φορολογικών παραστατικών, Δεδομένα υγείας παιδιού (π.χ. αλλεργίες, τυχόν φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει το παιδί κλπ), εφαρμοζομένων σχετικά των διατάξεων της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ήτοι του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου («Γενικός Κανονισμός Προσωπικών Δεδομένων») και της Ελληνικής Νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν (εφεξής «η Νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων»), και σύμφωνα με τους κατωτέρω ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

Το Κολλέγιο συλλέγει τα ως άνω προσωπικά δεδομένα αποκλειστικά προς τον σκοπό της διασφάλισης της ομαλής λειτουργίας του Pierce Leadership Academy, την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης και την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Η νόμιμη βάση της ως άνω επεξεργασίας είναι η δια της παρούσας χορηγούμενη έγγραφη συγκατάθεσή σας, το γεγονός ότι η επεξεργασία των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, και η ικανοποίηση του εννόμου συμφέροντος του Κολλεγίου για επικοινωνία με τους κηδεμόνες για λόγους που αφορούν τους συμμετέχοντες. Ειδικά ως προς τα δεδομένα υγείας νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι, αφενός, η δια της παρούσας χορηγούμενη έγγραφη συγκατάθεσή σας, και, αφετέρου, το ότι η γενόμενη επεξεργασία είναι απαραίτητη για σκοπούς παροχής ιατρικής βοήθειας/πρώτων βοηθειών στο συμμετέχοντα, εφόσον αυτό απαιτηθεί.

Τα ως άνω προσωπικά δεδομένα θα καταστούν προσιτά και θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους του Κολλεγίου, οι οποίοι θα τα επεξεργασθούν αποκλειστικά για την εκπλήρωση των ως άνω σκοπών, και σε καμία περίπτωση προς ίδιον όφελος. Περαιτέρω, ορισμένα από τα ως άνω προσωπικά δεδομένα θα καταστούν προσιτά και θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, από εξωτερικούς συνεργάτες του Κολλεγίου (ενδεικτικά, τον εταιρεία που έχει αναλάβει τη μεταφορά των συμμετεχόντων) προς τον σκοπό εκτέλεσης της μεταξύ μας σύμβασης.

Το Κολλέγιο θα τηρεί και επεξεργάζεται τα ως άνω προσωπικά δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εξυπηρέτηση των προαναφερθέντων σκοπών επεξεργασίας καθώς και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προκειμένου να συμμορφωθεί με τις νόμιμες υποχρεώσεις του και για την υπεράσπισή του έναντι τυχόν νομικών αξιώσεων. Μετά δε το πέρας του ως άνω χρονικού διαστήματος θα προβεί στην οριστική διαγραφή των ως άνω προσωπικών δεδομένων.

Με την επιφύλαξη συγκεκριμένων εξαιρέσεων, προϋποθέσεων και περιορισμών που προβλέπονται στην Νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης, διαγραφής των ως άνω προσωπικών δεδομένων καθώς και το δικαίωμα φορητότητας αυτών. Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ανωτέρω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, το Κολλέγιο θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την έγκαιρη ικανοποίηση του αιτήματός σας, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα και υπό τις προϋποθέσεις της Νομοθεσίας περί Προσωπικών Δεδομένων, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή για τους λόγους που εμποδίζουν την εκ μέρους σας άσκηση, ή και την ικανοποίηση ενός ή περισσοτέρων εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με τη Νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων.

Επίσης, διατηρείτε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να ανακαλέσετε την παρούσα συγκατάθεσή σας, χωρίς ωστόσο να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στην παρούσα συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της, ούτε η επεξεργασία που βασίζεται σε άλλη νόμιμη βάση επεξεργασίας. Σας γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να κάνουμε χρήση των ως άνω προσωπικών δεδομένων και να μην είναι εφικτή η συμμετοχή του παιδιού στο Pierce Leadership Academy.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Γραβιάς 6, 15342, Αγία Παρασκευή

E-mail: dpo@acg.edu

Παρέχω την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου, ως ασκών/ούσα την γονική μέριμνα του/της ανωτέρω συμμετέχοντα/ουσας, για την παρουσίαση αναμνηστικών φωτογραφιών και βίντεο από δράσεις και εκδηλώσεις στις οποίες εμφαίνεται ο/η συμμετέχων/ουσα μαζί με άλλα συμμετέχοντα παιδιά, στην ιστοσελίδα του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος ή σε άλλο υλικό (έντυπα, αφίσες, βίντεο στο διαδίκτυο, λογαριασμούς του Κολλεγίου σε κοινωνικά δίκτυα κλπ) για χρονικό διάστημα 5 (πέντε) ετών προς το σκοπό προώθησης και ενημέρωσης του κοινού για τις δραστηριοτήτες του Pierce Leadership Academy και υπό τους ανωτέρω κατά τα λοιπά όρους και προϋποθέσεις.Παρέχω τη συγκατάθεση μου για τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας μου από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προκειμένου να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό για μελλοντικές δράσεις, προγράμματα, εκδηλώσεις και νέα του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.Έχω ενημερωθεί για την παραπάνω επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και των προσωπικών δεδομένων του/της συμμετέχοντα/ουσας, και παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου, ατομικά και ως ασκών την γονική μέριμνα του/της ανωτέρω μαθητή/τριας, στην επεξεργασία τους, όπως ειδικά αναφέρεται στο παρόν κείμενο.Ο Γονέας/Κηδεμόνας 1 – Διαχειριστής της Αίτησης δηλώνω ότι τα αναφερόμενα στην παρούσα αίτηση εγγραφής στοιχεία εμού, του παιδιού μου και του έτερου Γονέα/Κηδεμόνα είναι ακριβή και σε περίπτωση αλλαγής αυτών οφείλω να ενημερώσω εγγράφως το Pierce-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος για την αλλαγή στοιχείων με email προς το πρόγραμμα Pierce Leadership Academy στη διεύθυνση ilampropoulou@acg.edu.